Barça 116 Juny - Agost del 2023 | Page 100

LA RECEPTA

Trufes de leucina

INGREDIENTS
· 190 g de xocolata negra
· 60 g de mantega
· 150 g de llet descremada condensada
· 40 g de leucina en pols
· 200 g de torró d ’ ametlla
· 8 g de sal Maldon
PREPARACIÓ Fon la xocolata i la mantega junts . Afegeix , primer , la llet condensada i barreja-ho fins que estigui uniforme . Tot seguit , posa-hi la leucina en pols , barrejant bé . Pica el torró i afegeix-lo a la barreja . Congela fins que la barreja es faci espessa . Fes boles d ’ uns 25 grams de pes i decora-les amb una mica de sal Maldon . Dues peces han de tenir aproximadament 3 grams de leucina . Es poden arrebossar les tòfones de diferents sabors i colors ( coco ratllat , cacau pur en pols , gerds liofilitzats , ratlladura de cítrics picada , te matxa , etc .).