Especial Espai Barça | Page 39

6 NOVA COBERTA FOTOVOLTAICA La coberta canviarà respecte a l ’ anterior projecte per incorporar més elements que ajudaran a la sostenibilitat . S ’ instal·larà un sistema de geotèrmia i una distribució de fred i calor global ( District Heating & Cooling ) per convertir l ’ Espai Barça en un referent de sostenibilitat . Es cobrirà la coberta amb 30.000m 2 de plaques solars per generar energia fotovoltaica .
7 TECNOLOGIA
D ’ ÚLTIMA GENERACIÓ El futur Camp Nou serà un estadi que incorporarà les darreres tecnologies del mercat , i entre elles , permetrà incorporar una pantalla 360 º a l ’ interior del bowl que oferirà una nova experiència al públic , es millorarà el sistema de seguretat i control d ’ accés de vehicles i es traurà màxim rendiment de les possibilitats que oferirà la connectivitat del 5G .
8 LA SOSTENIBILITAT , EN L ’ ADN DE L ’ ESTADI El nou projecte ha de tenir en la sostenibilitat una de les seves prioritats , per convertir el futur Camp Nou en un referent en aquest àmbit . Amb el nou replantejament es vol apostar per un concepte de moltes més bicicletes . Es preveu l ’ objectiu de disposar de més places elèctriques per als pàrquings , i per donar més solucions a la mobilitat sostenible .
9 ES RETALLA EL
CALENDARI D ’ OBRES Si els socis aproven el nou finançament en l ’ Assemblea , a principis del 2022 es tindria l ’ aprovació i a l ’ estiu d ’ aquest any començarien les obres . El trasllat de l ’ activitat del Camp Nou que s ’ està valorant ( ja sigui a Montjuïc , a l ’ Estadi Johan Cruyff ) o la reducció de l ’ aforament , permetria reduir el temps de les obres de construcció . La previsió és acabar les obres a finals del 2025 .
7
PLAQUES SOLARS
REAPROFITAMENT D ’ AIGUA
ENERGIA GEOTÈRMICA
6
8
9
2022
2023
2024
2025
2026
2027
Q1 Q2 Q3 Q4 Q1 Q2 Q3 Q4
Q1 Q2 Q3 Q4
Q1 Q2 Q3 Q4
Q1 Q2 Q3 Q4
Q1 Q2 Q3 Q4
OBRES DEL FUTUR CAMP NOU OBRES DEL NOU PALAU BLAUGRANA
OBRES CAMPUS