Edició Especial Gira Americana 2024 | Page 25

LA CHAMPIONS DE BILBAO TANCA UNA TEMPORADA PERFECTA DEL FEMENÍ

L liga

, Supercopa , Copa i Champions . Per primera vegada , el FC Barcelona femení s ’ ha coronat en totes les competicions . El seu domini del futbol estatal i continental és indiscutible . En un escenari tan emblemàtic com és l ’ estadi de San Mamés , a la final de la UEFA Women ’ s Champions League , contra l ’ Olympique de Lió , el 25 de maig va tancar una temporada per emmarcar . Ho va fer , a
FC BARCELONA
més , superant l ’ equip que més vegades ha estat campió d ’ FOTOS Europa : © i traient-se FC BARCELONA l ’ espina de la final de fa dos anys VÍOCTOR , a Torí SALGADO . La tercera Champions del femení blaugrana es va segellar gràcies als gols d ’ Aitana Bonmatí , a la primera part , i d ’ Alexia Putellas , en el tram final . Les dues últimes Pilota d ’ Or van aparèixer per fer més gran la llegenda d ’ un equip que continua sense aturador .
El Barça femení és exemplar a la gespa i a la grada . Prova d ’ això és el desplaçament massiu de la gent blaugrana a Bilbao , per veure la final de la Champions contra el Lió . Més de 50.000 espectadors , al voltant de 40.000 culers van presenciar el triomf blaugrana , una xifra que suposa el rècord en una final de la màxima competició continental . L ’ afició del Barça , a més , va esperonar les seves jugadores amb un espectacular tifo amb el lema Movem el món .
És clar que es tracta d ' una afició molt ben acostumada als èxits del seu equip . Aquesta temporada , de fet , a més de la tercera Champions , ha celebrat la novena Lliga , guanyada a quatre jornades del final ; la 10a Copa , després d ’ una golejada ( 8-0 ) a la final contra la Reial Societat ; i la quarta Supercopa d ’ Espanya . Tots els títols possibles , quatre de quatre .