VISUALFY una empresa d ’ accessibilitat auditiva
El primer acord tancat en aquesta línia és amb l ’ empresa Visualfy , que desenvolupa una tecnologia que permet l ’ accessibilitat als recintes esportius de les persones amb discapacitat auditiva . En aquest sentit Laporta va recordar que el Club creu fermament que “ tothom hauria de tenir el mateix accés als estadis esportius , i la tecnologia de Visualfy ajudarà que això sigui una realitat ”. La companyia ha desenvolupat un sistema que permet , entre altres solucions , oferir alertes visuals , com a substitució de les auditives , especialment útils en situacions de risc . “ Treballem per a tot tipus de clients perquè el nostre producte s ’ aplica tant per a una estació de tren com per a un recinte esportiu . A més no només està enfocat per a persones amb discapacitat auditiva sinó també per a espais amb alta contaminació acústica ”, va assegurar Manel Alcaide , CEO de Visualfy .
OLIVER una solució de gestió de dades
El BIHUB també ha establert un acord amb OLIVER , una solució que fa accessible la gestió de dades , habitual en clubs d ’ elit , per a categories esportives que , tradicionalment , no hi han tingut accés , com per exemple equips regionals o amateurs . Aquesta eina ajuda les comunitats futbolístiques a millorar les seves habilitats i coneixements del joc gràcies a l ’ aportació de dades biomètriques recollides a través d ’ un dispositiu sense fils durant els entrenaments i els partits .
“ Sabem que els equips de la base són la saba del futbol , i volem donar suport al seu desenvolupament i creixement en tot allò que puguem ”, va reconèixer el president . Per la seva banda , José González Ruzo , CEO d ’ OLIVER , va explicar que la seva proposta “ democratitza la tecnologia d ’ elit per a tots els sectors de l ’ esport combinant un weareable , la intel·ligència artificial i una aplicació mòbil 100 % gamificada per poder millorar el rendiment dels futbolistes . En l ’ actualitat treballem amb 95 equips a més de 20 països ”, va recordar .