Barça 107 Juny - Juliol del 2021 | Page 126

ATLETISME

Continua la suma de títols

El Barça en categoria femenina va aconseguir un títol històric en proclamar-se per primera vegada campiona d ’ Espanya de clubs a l ’ aire lliure a l ’ estadi de la Nucía ( Alacant ), on Laura Redondo va establir un nou rècord d ’ Espanya de martell ( 70,66 m ). En categoria masculina , l ’ equip blaugrana va quedar en segona posició . Aquests títols se sumen als aconseguits en el Campionat d ’ Espanya en pista coberta celebrat al Palau Sant Jordi , on es van intercanviar les posicions i el Barça va ser campió en categoria masculina , i subcampió en la femenina . Pel que fa al Campionat de Catalunya a l ’ aire lliure , els blaugranes han guanyat el seu vuitè títol consecutiu des que el format és de puntuació conjunta masculina i femenina . A nivell individual , els atletes del Club van sumar 13 medalles als
Campionats d ’ Espanya en pista coberta de Madrid , amb tres ors per a Marta Garcia ( 3.000 m ), Aauri Bokesa ( 400 m ) i Carlos Tobalina ( pes ). Les plates van ser per a Blanca Fernández ( 3.000 m ), Caridad Jerez ( 60 m tanques ), Àlex Gracia ( perxa ), Manuel Guijarro ( 200 m ) i Pablo Sánchez Valladares ( 800 m ). A nivell internacional , la triplista veneçolana Yulimar Rojas va ser premiada con a millor atleta mundial del 2020 , i Alexis Copello va ser medalla de plata en triple salt a l ’ Europeu de pista coberta . n