tes maneres , i tot i que el Barça sigui un equip que primordialment juga en curt , ha augmentat la seva quota de desplaçaments a l ’ esquena . Una maniobra que , de vegades , ens transporta a aquesta famosa diagonal de Koeman cap a Stóitxkov en la seva etapa com a jugador blaugrana .
QUÈ POT APORTAR A L ’ EQUIP ?
Un ecosistema ideal per De Jong
Un dels punts principals del
manual de Koeman fins a la data ha estat la de tractar de dissenyar un ecosistema favorable per a Frenkie De Jong . El tècnic va ser exacte clonant amb Holanda la distribució que Tingues Hag va adaptar a l ’ Ajax amb Schöne-De Jong i repetint la fórmula des de la seva arribada al Barça . El migcampista troba les dues premisses que més agraeix : presència contínua en el joc i camp per recórrer . I tan cert és que el mateix entrenador espera més de Frenkie com que és molt probable que el talentós futbolista acabi oferint una gran versió . Els últims partits de l ’ holandès van en aquesta línia .
Lideratge i convicció
Però si alguna virtut és remarcable en Ronald Koeman és la seva gran personalitat i la seva alta determinació per dur a terme les seves decisions . Un aspecte que ja s ’ apreciava en el camp i que ha demostrat en el temps que és al comandament . Missatges clars , proposta fixa i alta convicció en les seves idees .
Joves i detecció de talent
Així mateix i , com a bon holandès , la seva aposta pels joves ha estat notable al llarg de la seva trajectòria . Les seves apostes per jugadors com Tadic o Van
Dijk l ’ avalen . Un factor del que ja ha donat senyals al Barça . La confiança en Ansu Fati , titular fins a la seva lesió , o la que ha demostrat en Pedri fent-lo jugar en partits importants , o l ’ ascens de Mingueza després de la lesió de Piqué , són accions que pot ser que vinguin acompanyades d ’ altres en el futur . n