Barça 113 Setembre - Octubre del 2022 | Page 68

BARÇA FEMENÍ

18

21

22 17

ELS NOUS FITXATGES

Aquestes són les cares noves del Barça Femení 2022 / 23 , que han arribat a l ’ equip de Jonatan Giráldez per millorar la competitivitat de la plantilla i aportar talent , experiència i joventut

17

SALMA PARALLUELO

18

GEYSE FERREIRA

DAVANTERA POLIVALENT , AMB PROJECCIÓ

La seva condició d ’ atleta li dona un físic prodigiós

Nascuda a Saragossa l ’ any 2003 , l ’ aragonesa arriba al Club l ’ estiu del 2022 provinent del Vila-real CF , club en què ha estat les últimes tres temporades . Salma Paralluelo va destacar a l ’ equip de la seva ciutat , el Saragossa CF , quan tenia 15 anys i , després de debutar a Segona Divisió amb el seu equip natal , el Vila-real es va fer amb els seus serveis . La davantera destaca per compaginar l ’ atletisme i el futbol , amb la qual cosa potencia moltes característiques físiques . Durant la seva doble trajectòria dins dels dos esports , Paralluelo ha compaginat l ’ exigència i l ’ eficàcia en els dos àmbits . Ha aconseguit medalles i campionats a l ’ atletisme internacional , en els quals ha batut rècords de velocitat , i també al món del futbol , on ha destacat al campionat europeu i mundial amb la selecció de futbol sub-17 .
UNA GOLEJADORA POTENT I AMB INSTINT

Actual Pitxitxi compartit amb Oshoala

Geyse Ferreira va néixer al Brasil el març del 1998 . És una davantera que s ’ ha destacat per la seva capacitat golejadora , i que ha incrementat progressivament les seves xifres des de la seva arribada al futbol europeu . En la seva etapa a Portugal , va arribar a marcar 16 gols en els seus primers quatre partits amb el Benfica , dels quals sis van ser en un mateix partit . La temporada 2021 / 22 va compartir el Pitxitxi de la Primera Iberdrola , juntament amb la blaugrana Asisat Oshoala , amb 20 gols cadascuna . Geyse va signar pràcticament el 50 % dels gols d ’ un equip , el Madrid CFF , que va segellar la seva permanència gràcies a la capacitat golejadora de la brasilera . L ’ atacant blaugrana va debutar amb la selecció absoluta brasilera el 2017 i el 2020 va participar als Jocs Olímpics de Tòquio .