Barça 109 Desembre del 2021 - Gener del 2022 | Page 28

que va suposar per a ell jugar al costat de Leo Messi : “ És fàcil divertir-se . No et fas preguntes , saps que farà les coses molt bé ”. Preguntat per Xavi es mostrava convençut de la millora que experimentarà el Barça amb ell a la banqueta i sobre les sensacions que li suposa saber-se guanyador del Trofeu Kopa no escatimava bones paraules : “ És la recompensa al treball ben fet durant tot l ’ any i és increïble ser-ne el guanyador , però els títols col·lectius són els més importants . Espero que només sigui el començament ”.
El Kopa i el Golden Boy El comitè de selecció dels guanyadors del Trofeu Kopa no té res a veure amb els periodistes que atorguen la Pilota d ’ Or , també organitzada per France Football . Es tracta d ’ un premi escollit , precisament , pels 33 guanyadors de la Pilota d ’ Or que són vius . Els millors futbolistes de la història , com ara Messi , Ronaldinho , Beckenbauer o Rivaldo , entre d ’ altres , s ’ encarreguen de triar un total de tres futbolistes , als quals atorguen una puntuació d ’ un , tres o cinc punts , en funció de les seves preferències . Pedri va ser escollit , doncs , pels millors futbolistes de tots els temps . Però , per si hi podia haver algun dubte , també els

Guardiola i Messi abans que Pedri

Pedri ha escrit una pàgina d ’ or en la història del Barça que abans que ell van signar dues llegendes blaugrana com són Pep Guardiola i Leo Messi . L ’ any 1992 , Guardiola guanyava el Trofeu Bravo , atorgat per la revista Guerin Sportivo , el precedent del Golden Boy . Mentre que el 2005 era Messi qui , ja premiat per Tuttosport amb el Golden Boy , era assenyalat com el millor futbolista menor de 21 anys . Dos futbolistes més vinculats al FC Barcelona també s ’ han endut aquest guardó , però amb altres samarretes : Cesc Fàbregas ( 2006 ) i el Kun Agüero ( 2007 ).