Barça 109 Desembre del 2021 - Gener del 2022 | Page 20

LA TERCERA PILOTA D ’ OR DEL FUTBOL FEMENÍ

Barça 1 ( Alexia ) 2021
OL Reign 1 ( Rapinoe ) 2019
Olympique de Lió 1 ( Hegerberg ) 2018
El Reial Madrid és el Club que el segueix més de prop , amb onze , seguit del Milan i la Juventus , amb vuit , i el Bayern Munic , amb un total de cinc .
Alexia fa història A banda de la setena coronació de Leo Messi per part de France Football , el 29 de novembre , al Théâtre du Châtelet de París , el barcelonisme va viure un moment històric quan es va entregar la Pilota d ’ Or en categoria femenina i , com era d ’ esperar , la guanyadora va ser Alexia Putellas . El triomf de la futbolista de Mollet del Vallès , de 27 anys , converteix el FC Barcelona en el primer , i únic , club que pot presumir de tenir campions masculins i femenins . Alexia , capitana de l ’ equip del triplet , va succeir la noruega Ada Hegerberg i l ’ estatunidenca Megan Rapinoe , guanyadores en les dues primeres edicions de la Pilota d ’ Or femenina , els anys 2018 i 2019 ( el 2020 no es va atorgar el premi i abans era la FIFA qui distingia la millor futbolista ). Cap dels clubs d ’ aquestes jugadores tenen cap guanyador masculí del trofeu .
Suárez , el primer I si Alexia és pionera en la categoria femenina , Luis Suárez Miramontes ho va ser en categoria masculina de