Barça 109 Desembre del 2021 - Gener del 2022 | Page 165

El Barça celebra el Dia dels Drets Humans

El FC Barcelona es va sumar a la commemoració del Dia dels Drets Humans que se celebra cada 10 de desembre . El 23 d ’ octubre , el Club va fer un pas endavant en aquest àmbit aprovant la reforma de l ’ article 4 dels Estatuts que vetlla ara també per aquesta causa .

Dia de les Persones amb Discapacitat

El 3 de desembre el Club va celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat . El Barça es mostra ferm en el compromís de defensar els drets i el benestar d ’ aquest col·lectiu com ho demostra , per exemple , la creació de l ’ equip Fundació Barça Genuine .
SECCIONS AMATEURS
Campions de Catalunya en la Supercopa L ’ equip de bàsquet en cadira de rodes del Club , l ’ UNES FC Barcelona , es va proclamar campió de la Supercopa de Catalunya en derrotar el CEM L ’ Hospitalet BCR per 75 a 20 ; un partit disputat al Pavelló Municipal d ’ Esports Maria Víctor de Palau-Solità i Plegamans .
Campions d ’ Espanya de Cros per Clubs La secció d ’ atletisme es va proclamar campiona en la categoria femenina absoluta i en la sub-16 masculina en el darrer Campionat d ’ Espanya de Cros per Clubs , celebrat a Santiponce ( Sevilla ). Dues victòries en l ’ àmbit estatal de gran prestigi .