Barça 106 Abril - Maig del 2021 | Page 122

Trobada institucional amb el nou president

El president del FC BarcelonaJoan Laporta va rebre al Camp Nou José Manuel Franco , al capdavant del Consell Superior d ’ Esports des del 31 de març passat . La trobada es va celebrar a la Llotja del Camp Nou , on també van assistir els vicepresidents Rafael Yuste i Elena Fort .

Debut agredolç en el Clàssic

Els tres futbolistes van completar un bon partit tot i la derrota culer . Òscar Mingueza , Ronald Araujo i Ilaix Moriba es van estrenar en un Clàssic . Malauradament , va ser un debut agredolç per a tots ells . Tots tres van completar un gran partit però van tornar a casa amb un 2-1 .

El Barça i Shiseido Man , per la cura de la pell

El FC Barcelona i Shiseido Man han llançat l ’ aplicació BARÇA x SHISEIDO FC Manga Player Generator per promoure la cura de la pell de l ’ home . Els usuaris poden realitzar una anàlisi virtual de l ’ estat de la seva pell i descobrir consells que els poden ajudar .

El Barça CBS es queda sense ascens

L ’ única derrota de la temporada va fer que el Barça CBS es quedés a les portes de l ’ ascens a la Lliga Femenina Endesa , en caure davant el Laboratorios Ynsadiet Leganés en una de les semifinals per decidir els equips que pujaven a la màxima categoria .