Barça 116 Juny - Agost del 2023 | Page 2

EDITORIAL

MAI NINGÚ NO ENS PODRÀ TÒRCER

D e tant en tant val la pena aturar-se una estona i mirar al voltant , recordar qui som , veure exactament on estem . Potser en un moment tan delicat com el que viu el nostre Club convé fer-ho més que mai . La situació econòmica és , probablement , la més complicada de la nostra història , no deixem de trobar pedres en el camí i la pressió és màxima des de tots els àmbits , però el Barça no trontolla , segueix caminant , amb pas ferm . Com ho ha fet en tants altres moments difícils de la seva existència . “ S ’ ha demostrat que mai ningú no ens podrà tòrcer ”, diu el nostre Cant . I és ben veritat .

En un context gens senzill l ’ economia del Club es recupera mentre posem fil a l ’ agulla de l ’ Espai Barça , un projecte clau per al nostre futur , que ens ha de permetre retrobar el màxim esplendor i que es podrà realitzar perquè , ni en un escenari com l ’ actual , el FC Barcelona ha deixat de generar confiança en els mercats financers . No és fàcil , però ens en sortim . No serà fàcil , però ens en sortirem .
Acompanyant la recuperació econòmica , el Barça no ha deixat d ’ aixecar títols .
Malgrat tot plegat , els èxits esportius no s ’ han aturat en les seccions professionals del FC Barcelona . Els culers tenim motius sobrats per sentir-nos campions aquesta temporada . El doblet de lligues de futbol , masculina i femenina , i la Champions Legue del femení son , de moment , els grans títols aconseguits . Malauradament , l ’ equip de bàsquet no va poder assolir l ’ Eurolliga en caure a la semifinal de la Final Four de Kaunas , però el de handbol pot repetir l ’ èxit del curs passat en la Final Four de la Champions , a Colònia . Els jugadors que entrena Antonio Carlos Ortega , de fet , ja han s ’ han emportat la Lliga , la Copa i la Copa Asobal , mentre que els equips de futsal i hoquei patins han estat també campions de Copa i Supercopa d ’ Espanya i lluitaran , com el de bàsquet , per ser campions de lliga aquest mes de juny . El FC Barcelona , en tot cas , manté la seva grandesa incomparable com a Club esportiu . Quin altre Club al mon podria mantenir l ’ excel·lència esportiva enmig de tant soroll ?
Aturem-nos doncs , mirem el nostre present amb la perspectiva necessària i sentim-nos , sobretot , orgullosos de ser del Barça . n
SUMARI INSTRUCCIONS PER NAVEGAR PER LA REVISTA BARÇA DIGITAL
REGISTRA ’ T A BARÇA TV + PER VEURE ELS VÍDEOS
GRATUÏT PER ALS SOCIS I SÒCIES
FC BARCELONA Juny - Agost del 2023 . Tancament de continguts , 5 de juny del 2023
EDITA Departament de Comunicació FC Barcelona . Av . d ’ Arístides Maillol , s / n , 08028 Barcelona . T 902 189 900 revista @ fcbarcelona . cat DIRECTOR DE COMUNICACIÓ Àlex Santos CAP DE COMUNICACIÓ Ignasi Castelló COORDINACIÓ Albert Fibla REDACCIÓ Albert Fibla , Jordi Clos , Albert Viladegut , Marc Brau , Roger Bogunyà , Marina Yeves , Chemi Terés , Manel Tomàs , Robert Güell , Miquel Muñoz , Patricia Pérez , Oriol Bonsoms , Albert Portero , Miriam García , Alberto Montenegro , Marc Parramon i Xavier Catalán COL·LABORADORS Àlex Delmàs . REVISIÓ LINGÜÍSTICA Lourdes Julià DISSENY I MAQUETACIÓ Olga Amigó , Montse Chaure i Javier Rodríguez CAP DE FOTOGRAFIA Germán Parga . PORTADA Germán Parga